Print deze pagina

Praktische gegevens

Duur van een sessie
De sessies duren één tot anderhalf uur.

Duur therapie
Hoe lang blijven mensen bij Inner Travel Service in therapie? Soms komen mensen voor één of voor een paar sessies of gesprekken, soms blijven ze een jaar met enige regelmaat komen.

Onze therapieën richten zich voornamelijk op particulieren. Het is uiteraard altijd mogelijk om vooraf een vrijblijvend oriënterend gesprek te hebben.

Tarief
De kosten van een sessie zijn € 68,50, inclusief 21 % BTW

Werkgevers
Omdat een persoonlijk probleem vaak direct of indirect invloed heeft op de werksituatie, zijn werkgevers zijn vaak bereid om de kosten van de begeleiding te vergoeden. Na een intakegesprek kan een zakelijk traject voorgesteld worden, waarna in overleg met de cliënt, offerte wordt gemaakt. Er geldt dan een zakelijk tarief.

Afzegging
Afspraken die niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

Ziektekostenverzekeraars
In 2015 vergoeden verzekeraars VGZ, Univé, Umcz, IZA Gezond Samen en IZA Overig in het aanvullende pakket mindfulness bij burn-out klachten. De vergoeding zal rond de 350 euro per cliënt zijn (maar check de polis voor de precieze bedragen). Het betreft een tegemoetkoming in de kosten van een 8-weekse MBSR of MBCT (beide zijn mogelijk!) voor verzekerden van 18 jaar en ouder met burn-out klachten. Mindfulness trainer Annemieke den Dulk is VMBN lid categorie 1 en voldoet hiermee aan de voorwaarden van bovenstaande verzekeraars. Ook moet de deelnemer een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts hebben. De verwijsbrief kan de deelnemer samen met de factuur van de trainer meesturen naar de verzekeraar.

Bepaalde andere ziektekostenverzekeraars vergoeden ook (een gedeelte van) de kosten. De therapie valt onder alternatieve geneeswijze en wordt betaald vanuit de aanvullende verzekering. Neemt u hierover zelf contact op met uw ziektekostenverzekeraar.


Vorige: Gestalttherapie
Volgende: Mindfulness