Print deze pagina

Partners

VMBN logo
Beroepsvereniging Mindfulness-based trainers Nederland.

NGTT logo
Het NGTT is een netwerk van therapeuten door het hele land. Ze hebben een professionele opleiding gevolgd. Sommigen hebben een eigen specialisme. Het gemeenschappelijk kenmerk is dat ze je helpen om bewuster – met aandacht te gaan leven. Dat kan op verschillende manieren.

Centrum Boswijk
Alle therapeuten van het NGTT zijn opgeleid door Centrum Boswijk. Daar staan de Gestalt- en Transpersoonlijke Therapie centraal. In beide gevallen gaat het om eenheid en samenhang tussen lichaam en geest.

Kluwer | Opeieingen logo
Onder de naam van Kluwer Opleidingen en Management Support verzorgt Inner Travel Serive diverse trainingen. Hieronder een overzicht met links:

CSR
CSR Centrum is een kenniscentrum op het gebied van chronische stress. In preventieve zin richten ze zich op het fit en vitaal houden van mensen. In geval van stressklachten (bijvoorbeeld vermoeidheid, overspanning en burnout) hebben ze veel succes met hun begeleiding, die is gebaseerd op de CSR-Methode. Deze methode onderscheidt zich door een aanpak die gericht is op (langdurig) herstel van psyche én lichaam. Inner Travel Serivce is een door het CSR Centrum gewalificeerd coach.

Voor de Nederlandse Brandwonden Stichting verzorgt Inner Travel Service Mindfulness (MBSR) trainingen ten behoeve van mensen met brandwondlidtekens.

Bewust Haarlem